Ofline
67316 days on xHamster
53836M profile views
14519K subscribers
8914 comments left

Aktiviti semasa dating

Contohnya bermain batminton (2 orangpun dah cukup kan), berbasikal atau berjogging.

Kos memang rendah dan yang paling penting kesihatan akan meningkat.4) Window shopping.

Kalau dia nak singgah tu, ikut sajalah ke mana dia nak pergi. Dan lepas tu kena pandai-pandailah pujuk balik bila dah nampak mulut dia semacam je muncungnya.

Kalau anda tak larat nak temankan dia, duduk sajalah di mana-mana kerusi yang ada dalam kedai itu. Tetapi pastikan juga anda melihat ke mana dia pergi. Jangan Jadi Bisu Semasa sedang berjalan-jalan tu, jangan biarkan suasana menjadi bisu.

Ini bole dikatakan berkaitan dengan panggung wayang sebab selalunya aktiviti window shopping ini dilakukan pasangan kekasih semasa nak tunggu waktu menonton wayang.

Tetapi terdapat juga sesetengah tips tidak beberapa sesuai digunakan pada keadaan-keadaan tertentu.

Buat Si Dia Ketawa Part ini adalah part yang saya rasa sukar bagi sesetengah orang.

Bagi kepada mereka yang ringan mulut, saya rasa mereka tidak akan mengalami masalah.

Jadi, terpulanglah pada anda untuk lakukan apa yang patut.

Dan sekiranya anda mempunyai tips-tips dating yang lain dan ingin dikongsikan bersama dengan kami, silalah berikan komen tips-tips tersebut di sini.

Jika tidak, cuba buang mana-mana aktiviti yang tidak penting agar poket anda tidak tinggal habuk apabila balik ke rumah nanti.

Please or register to post comments
If spammers comment on your content, only you can see and manage such comments Delete all
Ini kerana apabila seseorang melakukan aktiviti. Ia dapat menyesuaikan jantung kita secara berperingkat agar ia tidak “terkejut” dengan tekanan yang dating. 
23-Sep-2018 11:31
Reply
Berbeza dengan ramalan yang melibatkan sesuatu yanag mungkin belaku pada masa akan dating. blok. Satu perkara yang perlu diberi perhatian semasa merancang aktiviti. 
23-Sep-2018 11:35
Reply

Aktiviti semasa dating introduction

Aktiviti semasa dating

Recent posts

23-Sep-2018 19:02
24-Sep-2018 03:19
24-Sep-2018 08:36